Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC.
 - Για να ψήσουμε το καλαμποκόψωμο σωστά, βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι 25 εκ. και το βάζουμε στον φούρνο να ζεσταθεί καλά, μέχρι να κάψει.
 - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά: άλευρα, μπέικιν πάουντερ, σόδα, αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
 - Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι και το γάλα, και προσθέτουμε το μείγμα στα στερεά υλικά.
 - Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
 - Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι και αδειάζουμε το μείγμα στο καυτό ταψί.
 - Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
 - Αφήνουμε να γίνει χλιαρό και το κόβουμε σε κομμάτια.
 
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








