Υλικά
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 με 3 λεπτά, να γίνει διάφανο.
 - Το αφήνουμε να κρυώσει.
 - Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια, το σοταρισμένο κρεμμύδι, το δεντρολίβανο και τα 2/3 του τυριού.
 - Προσθέτουμε σιγά σιγά νερό τόσο έως ότου να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια (απαλή όπως η ζύμη του τσουρεκιού, όχι σκληρή όπως του ψωμιού).
 - Τη βγάζουμε σε αλευρωμένο πάγκο και τη ζυμώνουμε μέχρι να γίνει αφράτη.
 - Λαδώνουμε ελαφρά ενα ταψι.
 - Βάζουμε επάνω τη ζύμη ( στρογγυλη με 16-18 εκ. διάμετρο).
 - Με κοφτερό μαχαίρι τη χαράζουμε ανά ένα εκατοστό με βαθιές χαρακιές.
 - Αλείφουμε με λίγο γάλα.
 - Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
 - Το ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για περίπου 40 λεπτά, να ροδίσει καλά και να ξεροψηθεί.
 - Το βγάζουμε σε σχάρα ή σε πετσέτα να μη νοτίσει στο ταψι.
 









