Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ
Εκτέλεση
- Βάζουμε το αλεύρι σε μπολ.
- Προσθέτουμε το λάδι και ψιχουλιάζουμε να βραχεί καλά.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε κρασί, χυμό, ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο και σόδα, τ’ ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο αλεύρι.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
- Δίνουμε σχήμα μακρόστενο, και το βάζουμε στο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σουσάμι.
- Κάνουμε βαθιές χαρακιές και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.