Ρολάκια πίτσας στο τηγάνι

Μπορείτε να κάνετε παραλλαγές στα υλικά, ανάλογα με το τι υπάρχει στο ψυγείο σας. Θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι.

16

10 λεπτά

15 λεπτά

Ρολάκια πίτσας με αραβικές πίτες της Αργυρώς

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ

  1. Βάζοντας όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια κατσαρόλα.
  2. Βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά.
  3. Δοκιμάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και αν χρειάζεται προσθέτουμε κι άλλο.
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα ψιλοκομμένα λουκάνικα και τα σιγοψήνουμε, πατώντας τα με την κουτάλα, να διαλυθούν, για 2-3 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τους, για περίπου 5 λεπτά. Τα κρατάμε στην άκρη σε ένα μπολ.
  6. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά μία αραβική πίτα.
  7. Την αλείφουμε με 2-3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, πασπαλίζουμε με το 1/4 των τυριών και από πάνω κάνουμε μία στρώση με το 1/4 του μείγματος λουκάνικα-μανιτάρια.
  8. Όταν λιώσουν τα τυριά μεταφέρουμε προσεκτικά την πίτα σε ξύλο κοπής και τη γυρίζουμε σε σφιχτό ρολό.
  9. Την αφήνουμε να σταθεί 1-2΄ με την ένωση προς τα κάτω και στη συνέχεια την κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  10. Τις αραδιάζουμε σε πιατέλα και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο με τις υπόλοιπες πίτες.
Απόρρητο