Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑ, ΜΑΝΓΚΟ, FROZEN YOGURT
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑ, ΜΑΝΓΚΟ, FROZEN YOGURT
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρώτα καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα.
- Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
- Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια.
- Παγώνουμε για 5-6 ώρες για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο.
- Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα.
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε ένα πιάτο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ