Ξυλάκι παγωτό καρύδα, μάνγκο, frozen yogurt χωρίς ζάχαρη, για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας!

Ξυλάκι παγωτό καρύδα, μάνγκο, frozen yogurt χωρίς ζάχαρη, για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας!

  • προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
10

Για το ξυλάκι παγωτό καρύδα, μάνγκο, frozen yogurt

  • 1 ώριμο μάνγκο
  • 200 γρ. γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
  • 1 βανίλια
  • 5 κ.σ. σιρόπι αγαύης (super market)
  • 6 θήκες για παγωτό ξυλάκι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Πρώτα καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα.

    Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

    Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια.

    Παγώνουμε για 5-6 ώρες για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο.

    Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα.

    Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε ένα πιάτο.

    Προτεινόμενες συνταγές

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται