Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι

Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας.

8

10 λεπτά

10 λεπτά

παγωτό πεπόνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Παίρνουμε το αργίτικο πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε οριζόντια με ένα μαχαίρι.
  2. Αφαιρούμε ίνες και σπόρους και λίγη λίγη τη σάρκα του μέχρι να ζυγίσουμε 500 γραμ. καθαρή σάρκα.
  3. Σε μπλέντερ βάζουμε το φρούτο, το γιαούρτι και το μέλι.
  4. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
  5. Παγώνουμε τα αδειασμένα μισά του πεπονιού στην κατάψυξη.
  6. Αφού παγώσει το παγωτό, γεμίζουμε τις παγωμένες θήκες πεπονιού και γαρνίρουμε, αν θέλουμε με φιστίκια Αιγίνης.
  7. Διαβάστε πώς να διαλέξετε το καλύτερο πεπόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ.

Απόρρητο