Παγωτό σύκο

Εύκολο παγωτό σύκο με υπέροχη γεύση και αγνά σπιτικά υλικά. Δοκιμάστε το!

6

5 λεπτά

5 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΚΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Μίξερ με κάδο

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΚΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες και ψιλοκόβουμε τα σύκα.
  2. Προσθέτουμε το ανθότυρο, το λικέρ και το μέλι και πολτοποιούμε.
  3. Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε τα υλικά να ενωθούν.
  4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το παγώνουμε ή ακολουθούμε τις οδηγίες για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.
  5. Σερβίρουμε με μέλι και φρέσκα σύκα, αν είναι η εποχή τους.
Απόρρητο