Υλικά
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Υλικά
Εκτέλεση
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛO
- Αυτά τα δίχρωμα σοκολατάκια με κουβερτούρα, λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα είναι το κάτι άλλο! Πρέπει να τα δοκιμάσετε!
- Απλώνουμε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα.
- Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλ., σταγόνες κουβερτούρας. Διαβάστε εδώ πως λιώνουμε σωστά την κουβερτούρα.
- Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση.
- Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλ.) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα.
- Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.
- Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.
- Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
- Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως.
- Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.
Θέλετε περισσότερες εύκολες συνταγές για φανταστικά γλυκά με σοκολάτα; Βρείτε τες όλες εδώ.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ