Σοκολατάκια με αμύγδαλo
Αυτά τα δίχρωμα σοκολατάκια με κουβερτούρα, λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα είναι το κάτι άλλο! Πρέπει να τα δοκιμάσετε!
Απλώνουμε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα.
Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλ., σταγόνες κουβερτούρας. Διαβάστε εδώ πως λιώνουμε σωστά την κουβερτούρα.
Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση.
Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλ.) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα.
Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.
Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.
Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως.
Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.