Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Εκτέλεση
- Πρώτα καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα σε χοντρό τρίφτη.
- Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Χοντροκόβουμε το iceberg και το λάχανο.
- Πλένουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε καρέ με τη φλούδα του.
- Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε όλα τα κομμένα λαχανικά και το ξινόμηλο.
- Πασπαλίζουμε με το καλαμπόκι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε αλάτι και ζάχαρη. Με ένα πιρούνι τα διαλύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σως γιαουρτιού. Ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε τη σαλάτα για 10 λεπτά και τη σερβίρουμε.