Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος.
 - Με ένα σύρμα χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2 λεπτά.
 - Θα χρησιμοποιήσουμε 2 ποτήρια, για να στήσουμε το γλυκό.
 - Στήνουμε το γλυκό για 2 στα ποτήρια.
 - Για να πέφτει αφράτη η μερέντα στο ποτήρι πρέπει να τη ζεστάνετε ελαφρά σε μπεν μαρί για να αραιώσει η σύσταση της.
 - Ξεκινάμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, και επαναλαμβάνουμε τις στρώαεις.
 - Γαρνίρουμε το γλυκό στο ποτήρι με πουράκια σοκολάτας η μπισκότα βουτύρου.
 
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








