Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος.
- Με ένα σύρμα χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2 λεπτά.
- Θα χρησιμοποιήσουμε 2 ποτήρια, για να στήσουμε το γλυκό.
- Στήνουμε το γλυκό για 2 στα ποτήρια.
- Για να πέφτει αφράτη η μερέντα στο ποτήρι πρέπει να τη ζεστάνετε ελαφρά σε μπεν μαρί για να αραιώσει η σύσταση της.
- Ξεκινάμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, και επαναλαμβάνουμε τις στρώαεις.
- Γαρνίρουμε το γλυκό στο ποτήρι με πουράκια σοκολάτας η μπισκότα βουτύρου.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ