Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Mουλιάζουμε πρώτα τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για 10΄ να μαλακώσουν
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και αφήνουμε το σκόρδο ολόκληρο να βγάλει το άρωμά του για 1΄.
- Έπειτα το αφαιρούμε και ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια σε φέτες.
- Τα αφήνουμε να σοταριστούν για 5΄ και προσθέτουμε και τα αποξηραμένα μανιτάρια αφού τα στραγγίσουμε.
- Προσθέτουμε την κρέμα βαλσαμικού και λίγο νερό από αυτό που μούσκεψαν τα πορτσίνι.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Πλένουμε, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά σε πιατέλα.
- Προσθέτουμε τα καρύδια, τα ρόδια και τη ζεστή σάλτσα μανιταριών.
- Τέλος, γαρνίρουμε με τις φλούδες παρμεζάνας ή εναλλακτικά, με κατσικίσιο τυρί.
- Σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα με μανιτάρια.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ