Πράσινη σαλάτα µε καραµελωµένο μοσχάρι

Ελαφρύ γεύμα ή πλούσια σαλάτα, όπως και να πείτε αυτό το εύκολο πιάτο ένα είναι σίγουρο: θα το φτιάξετε ξανά και ξανά. Πραγματική απόλαυση!

Εύκολη
0:20

4

10 λεπτά

10 λεπτά

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.
  2. Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
  3. Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα.
  4. Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.
  5. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά.
  6. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  7. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα.
  8. Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.
Απόρρητο