Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.
- Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
- Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα.
- Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα.
- Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.