• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
14
  • 1 σαλάτα
  • 1 μαρούλι
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 παντζάρια βρασμένα
  • 150 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.

    Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.

    Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα.

    Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά.

    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

    Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα.

    Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται