Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.
Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα.
Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα.
Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.