• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
14
  • 1 σαλάτα
  • 1 μαρούλι
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 παντζάρια βρασμένα
  • 150 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για την πράσινη σαλάτα

    Για την πράσινη σαλάτα με καραμελωμένο μοσχάρι,

    • Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.
    • Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
    • Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα.
    • Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.
    • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά.
    • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
    • Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα.
    • Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται