Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ
Εκτέλεση
EΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε 10 γεμιστά μπισκότα και αφαιρώντας την κρέμα τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια.
- Σπάμε και τα υπόλοιπα γεμιστά μπισκότα.
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε την άχνη και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το κακάο και τη βανίλια.
- Αφήνουμε λίγο, για 5′ να κρυώσει.
- Προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Τότε προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τα σπασμένα μπισκότα. και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψάκι.
- Απλώνουμε το μείγμα και το πατάμε καλά να γίνει λεία η επιφάνεια και έχει παντού το ίδιο πάχος.
- Το κόβουμε σε σχήμα γκοφρέτας.
- Παγώνουμε στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 4-5 ώρες και είναι έτοιμες.