Eκτέλεση
Ανοίγουμε 10 γεμιστά μπισκότα και αφαιρώντας την κρέμα τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια.
Σπάμε και τα υπόλοιπα γεμιστά μπισκότα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε την άχνη και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το κακάο και τη βανίλια.
Αφήνουμε λίγο, για 5′ να κρυώσει.
Προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
Τότε προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τα σπασμένα μπισκότα. και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψάκι.
Απλώνουμε το μείγμα και το πατάμε καλά να γίνει λεία η επιφάνεια και έχει παντού το ίδιο πάχος.
Το κόβουμε σε σχήμα γκοφρέτας.
Παγώνουμε στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 4-5 ώρες και είναι έτοιμες.