Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στεγνώνουμε το χοιρινό σε απορροφητικό χαρτί.
- Κόβουμε σε μικρά καρέ.
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό για 2΄- 3΄ από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα όλα τα κομμάτια.
- Ανακατεύουμε τακτικά.
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο σπασμένο.
- Σοτάρουμε για 3΄ μέχρι να μαλακώσει και να γίνει διάφανο.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε τακτικά.
- Τέλος προσθέτουμε την πάπρικα και σβήνουμε την τηγανιά με το ούζο και την ντομάτα τριμμένη.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, βάζουμε καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 15΄ μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά και να μείνει η τηγανιά σχεδόν με το λάδι της.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στην τηγανιά προς το τέλος (το χαλούμι είναι αρκετά νόστιμο τυρί, προσοχή στο αλάτι) και προσθέτουμε τα φρέσκα βότανα κατά βούληση.
- Προς το τέλος του μαγειρέματος πασπαλίζουμε το χαλούμι κομμένο σε μικρά καρέ ανακατεύουμε λίγο για να ζεσταθεί και να λιώσει και αποσύρουμε από τη φωτιά.