Εκτέλεση
Στεγνώνουμε το χοιρινό σε απορροφητικό χαρτί.
Κόβουμε σε μικρά καρέ.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό για 2΄- 3΄ από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα όλα τα κομμάτια.
Ανακατεύουμε τακτικά.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο σπασμένο.
Σοτάρουμε για 3΄ μέχρι να μαλακώσει και να γίνει διάφανο.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε τακτικά.
Τέλος προσθέτουμε την πάπρικα και σβήνουμε την τηγανιά με το ούζο και την ντομάτα τριμμένη.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, βάζουμε καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 15΄ μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά και να μείνει η τηγανιά σχεδόν με το λάδι της.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στην τηγανιά προς το τέλος (το χαλούμι είναι αρκετά νόστιμο τυρί, προσοχή στο αλάτι) και προσθέτουμε τα φρέσκα βότανα κατά βούληση.
Προς το τέλος του μαγειρέματος πασπαλίζουμε το χαλούμι κομμένο σε μικρά καρέ ανακατεύουμε λίγο για να ζεσταθεί και να λιώσει και αποσύρουμε από τη φωτιά.