Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε πρώτα το μπρόκολο και το κουνουπίδι από τις ίνες.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και λίγο ξύδι από κρασί και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρές φούντες.
- Ζεσταίνουμε τηγάνι αντικολλητικό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Σοτάρουμε το σκόρδο για ένα λεπτό και έπειτα το αφαιρούμε.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τα λαχανικά και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
- Περιχύνουμε με τη λευκή κρέμα βαλσάμικου και καραμελώνουμε για ένα λεπτό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
- Βάζουμε κουταλιές από γιαούρτι πάνω στα ζεστά λαχανικά.
- Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες ή καρέ και γαρνίρουμε τη ζεστή σαλάτα λαχανικών.
- Θέλετε περισσότερες νόστιμες συνταγές για σαλάτες, εύκολες και υγιεινές; Βρείτε τες όλες εδώ!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ