Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
Video
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα, εκτός από το τυρί (και προαιρετικά το αυγό).
- Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας, ανακατεύοντας με το σύρμα τακτικά, σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι όσο επιθυμούμε.
- Στο τέλος, πασπαλίζουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο, προσθέτουμε το αυγό (προαιρετικά) και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε με σύρμα να λιώσει.
- Αυτή ή μπεσαμέλ είναι με κορν φλάουρ, εύκολη και γρήγορη. Παραμένει βελούδινη, τρεμουλιαστή και αφράτη ακόμα και μετά από ώρες.