Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Εκτέλεση
- Βγάζουμε τα μανταρίνια από τη γυάλα με το λικέρ (Madarinchello), τα κόβουμε στα δύο και πετάμε τα γαρύφαλλα.
- Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη, μέχρι να δέσουν σε σιρόπι και μετά ρίχνουμε μέσα τα μανταρίνια.
- Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά και αφήνουμε το γλυκό μέσα στην κατσαρόλα για όλο το βράδυ.
- Την επόμενη μέρα, ξαναβράζουμε το γλυκό μέχρι να δέσει καλά και προτού το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
- Τέλος, το μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.