Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΠΙΤΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΠΙΤΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΠΙΤΑ
- Ξεκινάμε, αναμιγνύοντας πρώτα σε ένα μπολ το γάλα με τη φέτα, τα αυγά και το αλατοπίπερο.
- Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί και στρώνουμε δύο φύλλα, τα λαδώνουμε κάθε ένα ξεχωριστά και ρίχνουμε ένα μέρος από τη γέμιση.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα φύλλα και τη γέμιση μέχρι να τελειώσει.
- Αλείφουμε το τελευταίο φύλλο με ελαιόλαδο και χαράσσουμε την επιφάνεια της πίτας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει καλά.
- Μάθετε όλα τα μυστικά μου για να γίνονται πάντα οι πίτες σας επιτυχημένες και λαχταριστές.