Βλήτα τσιγαριαστά με καλοκαιρινά λαχανικά

Βλήτα τσιγαριαστά με πατάτες, φασολάκια, κολοκυθάκια, κολοκυθοανθούς και χωριάτικη φέτα, δημιουργούν ένα φανταστικό πιάτο.

5

15 λεπτά

25 λεπτά

καλοκαιρινό τσιγαριστό

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΒΛΗΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΒΛΗΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες.

    Ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

  1. Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο για 1΄ να βγάλει το άρωμά του.
  2. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα κολοκύθια και τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
  3. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15΄.
  4. Τέλος, προσθέτουμε τα βλήτα και τους κολοκυθοανθούς.
  5. Σιγοβράζουμε για 10 – 15΄ να μείνει το τσιγαριστό με το λάδι του.
  6. Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα κυβάκια φέτας.
  7. Δεν ανακατεύουμε.
  8. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
  9. Απολαμβάνετε βλήτα τσιγαριαστά με φανταστικό σπιτικό εύκολο ζυμωτό ψωμί.
Απόρρητο