Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Πλάστης
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
TRAMEZZINI
- Για τα tramezzini απλώνουμε τις φέτες ψωμί στον πάγκο.
- Με τον πλάστη ανοίγουμε τις φέτες ψωμί ρολάροντας ώστε να γίνουν λεπτές και να μεγαλώσει η επιφάνειά τους.
- Αλείφουμε με φρέσκο τυρί κρέμα, πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και βάζουμε το σαλάμι αέρος.
- Κλείνουμε σε σφιχτό ρολό το ψωμί. Το τυλίγουμε με μεμβράνη σφιχτά και το βάζουμε ψυγείο για 30΄.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ξετυλίγουμε τα ρολά tramezzini από την μεμβράνη.
- Τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό. Τα πανάρουμε στη φρυγανιά. Ακουμπάμε όλα τα ρολά σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ροδίζουμε τα tramezzini από όλες τις πλευρές για λίγα λεπτά.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Τα σερβίρουμε με σαλάτα εποχής, ζεστά και λαχταριστά.
- Τα tramezzini είναι σαντουιτσάκια με ό,τι γέμιση σας αρέσει. Συνήθως κόβονται σε τρίγωνα ή τα τυλίγεις σε ρόλο και αφού τα παγώσεις για να σταθεροποιηθεί το ρόλο το κόβεις σε λεπτές φέτες.
- Τα tramezzini με τραγανή κρούστα όπως αυτά που σας δείχνω είναι ένα λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες. Απολαύστε τα ζεστά και τραγανά μόλις τηγανιστούν.