Tramezzini
Για τα tramezzini απλώνουμε τις φέτες ψωμί στον πάγκο.
Με τον πλάστη ανοίγουμε τις φέτες ψωμί ρολάροντας ώστε να γίνουν λεπτές και να μεγαλώσει η επιφάνειά τους.
Αλείφουμε με φρέσκο τυρί κρέμα, πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και βάζουμε το σαλάμι αέρος.
Κλείνουμε σε σφιχτό ρολό το ψωμί. Το τυλίγουμε με μεμβράνη σφιχτά και το βάζουμε ψυγείο για 30΄.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ξετυλίγουμε τα ρολά tramezzini από την μεμβράνη.
Τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό. Τα πανάρουμε στη φρυγανιά. Ακουμπάμε όλα τα ρολά σε αντικολλητικό χαρτί.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ροδίζουμε τα tramezzini από όλες τις πλευρές για λίγα λεπτά.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τα σερβίρουμε με σαλάτα εποχής, ζεστά και λαχταριστά.
Τα tramezzini είναι σαντουιτσάκια με ό,τι γέμιση σας αρέσει. Συνήθως κόβονται σε τρίγωνα ή τα τυλίγεις σε ρόλο και αφού τα παγώσεις για να σταθεροποιηθεί το ρόλο το κόβεις σε λεπτές φέτες.
Τα tramezzini με τραγανή κρούστα όπως αυτά που σας δείχνω είναι ένα λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες. Απολαύστε τα ζεστά και τραγανά μόλις τηγανιστούν.