Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τη μπανάνα σε μικρά κομμάτια.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό δίσκο.
- Απλώνουμε τα κομμάτια μπανάνας και τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως.
- Βάζουμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας στο μπλέντερ.
- Προσθέτουμε το κακάο, το υγρό γλυκαντικό με στέβια καθώς και το φυτικό γάλα.
- Χτυπάμε τα υλικά στο μπλέντερ να ομογενοποιηθούν.
- Στην αρχή μοιάζει να έχει κομματάκια αλλά με το συνεχές χτύπημα για 1-2’ σχηματίζεται soft παγωτό.
- Ισομοιράζουμε σε χωνάκια και το απολαμβάνουμε αμέσως.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ
- Κόβουμε τα φρούτα σε κομμάτια.
- Τα βάζουμε σε δίσκο και τα παγώνουμε στην κατάψυξη.
- Βάζουμε στο μπλέντερ τα φρούτα, το υγρό γλυκαντικό με στέβια και το φυτικό γάλα.
- Τα πολτοποιούμε μέχρι να σχηματιστεί soft παγωτό με γεύση μάνγκο.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
- Αντικαθιστούμε το παγωμένο μάνγκο με 250 γραμ. παγωμένα κόκκινα φρούτα δάσους ή φράουλες.
- Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με την παγωμένη μπανάνα και το υγρό γλυκαντικό με στέβια.
- Σε 2’ έχουμε έτοιμο κατακόκκινο παγωτό soft με γεύση φρούτων.
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Πολλές φορές τα φρούτα που μένουν στην φρουτιέρα καταλήγουν στα σκουπίδια. Μπορείς να κόψεις τις μπανάνες και να τις διατηρείς παγωμένες στην κατάψυξη. Έτσι, ανά πάσα στιγμή βγάζεις από την κατάψυξη και φτιάχνεις σπιτικό παγωτό soft με 3 υλικά στο λεπτό.
Tips
- Σερβίρετε αμέσως γιατί θα λιώσει.