Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο ολόκληρο για 3΄-4΄.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια, τις ντομάτες, τη ζάχαρη και την κάππαρη.
- Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10΄.
- Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό της κονσέρβας.
- Λιώνουμε τον τόνο με πιρούνι σ’ ένα μπολ και τον ρίχνουμε κι αυτόν στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.
- Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε γιατί ο τόνος και η κάππαρη είναι αλμυρά.
- Σιγοβράζουμε για 10΄.
- Βράζουμε τα μακαρόνια, δες πως τα βράζω.
- Τα στραγγίζουμε (όχι τελείως, να στάζουν λίγο) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.