ΑΡΘΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Η Αργυρώ στο Χαμογέλα και Πάλι: Μελιτζάνες Παπουτσάκια-Γιουβέτσι

Κάθε εβδομάδα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Αργυρώ μας μαγειρεύει ξεχωριστές γεύσεις και μας δίνει τις καλύτερες ιδέες για το το οικογενειακό τραπέζι. Αυτή την εβδομάδα, ξεχώρισε δύο αγαπημένες της συνταγές.

Μελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά και μπεσαμέλ και Γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο, ονειρεμένη και εύκολη συνταγή.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή παρακάτω, κάνε κλικ στα αντίστοιχα links για να διαβάσεις ολόκληρες τις συνταγές, να δεις αναλυτικά τα υλικά και τα βήματα και μην ξεχάσεις να συνδεθείς στον λογαριασμό σου για να μπορείς να λαμβάνεις όλα τα υλικά στο e-mail σου.

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Μελιτζάνες παπουτσάκια από τις ωραιότερες ελληνικές συνταγές που όλοι αγαπάμε.

Βήμα – βήμα η εκτέλεση της συνταγής από την Αργυρώ στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”:


Δες εδώ αναλυτικά την συνταγή για Μελιτζάνες παπουτσάκια, της Αργυρώς και συνδέσου στον λογαριασμό σου ή δημιούργησε νέο για να μπορέσεις να λάβεις τα υλικά στο e-mail σου.

Γιουβέτσι μοσχάρι στο φούρνο

Γιουβέτσι μοσχάρι με σπυρωτό κριθαράκι και σάλτσα ντομάτας. Το ιδανικό φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι σας.

Βήμα – βήμα η εκτέλεση της συνταγής από την Αργυρώ στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”:


Δες εδώ ολόκληρη την συνταγή για Γιουβέτσι μοσχάρι της Αργυρώς με όλα τα μυστικά για να βγαίνει πάντα τέλειο και συνδέσου στο λογαριασμό σου (ή δημιούργησε καινούργιο) για να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου συνταγές.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο MEGA και την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Μέχρι τότε για καθημερινή έμπνευση, εγγυημένες συνταγές και τα καλύτερα μυστικά για το μαγείρεμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο προορισμός είναι ένας: argiro.gr.

Απόρρητο