Μενού για γιορτινό τραπέζι

μενού για γιορτινό τραπέζι - γιορτινό τραπέζι - γιορτινό τραπέζι αργυρώ - συνταγέσ για γιορτινό τραπέζι - γιορτινό τραπέζι συνταγέσ - μενού για γιορτινό τραπέζι - φαγητά για τραπέζι γιορτήσ - συνταγέσ για τραπέζι αργυρώ -

Τι κάνει ένα τραπέζι γιορτινό;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα τραπέζι γιορτινό; Είναι οι συνταγές, τα φαγητά και το γιορτινό μενού αρκετά, για να γίνει το τραπέζι μας ένα τραπέζι γιορτήςΠοια φαγητά και συνταγές πρέπει να περιλαμβάνει το μενού, για να είναι το τραπέζι της γιορτής πράγματι εορταστικό; Ποιο τραπέζι, τελικά, είναι πιο ωραίο, το παραδοσιακό και απλό ή το λαμπερό και μοντέρνο; Περί ορέξεως ουδείς ο λόγος. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά τέτοια ερωτήματα. Μπορεί όμως ο καθένας να επιλέξει με σιγουριά συνταγές από την Αργυρώ για το γιορτινό τραπέζι.

Παραδοσιακό τραπέζι

Χαρακτηριστικές συνταγές και φαγητά στο γιορτινό τραπέζι, από την Αργυρώ, αρκούν για να νιώσουμε ότι καθόμαστε σε τραπέζι γιορτής

Η ανανέωση του

Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι απαγορευτικό στο εορταστικό μενού. Ένα τραπέζι γιορτής, ανοιχτό σε νέα φαγητά με νέες συνταγές από την Αργυρώ, είναι ευκαιρία ανανέωσης για το μενού.

Η κοινωνία και η παράδοσή μας μας δε νοθεύεται, αλλά εμπλουτίζεται, καθώς έρχεται σε επαφή με στοιχεία, έθιμα και συνήθειες από άλλους πολιτισμούς. Το ίδιο ισχύει και για το μενού στο γιορτινό τραπέζι με συνταγές από την Αργυρώ. Αν εμπλουτιστεί με νέα φαγητά και συνταγές, γίνεται ένα τραπέζι πολύχρωμο, ακόμη και πολυπολιτισμικό.

«Συνεργατικό» τραπέζι

Αν είστε δύσπιστοι απέναντι στο επιχείρημα της πολυπολιτισμικότητας, φέρτε στο μυαλό σας ένα τραπέζι που φτιάχτηκε «συνεργατικά». Εκείνη τη χρονιά που δεν σχεδιάστηκε μενού, αλλά οι καλεσμένοι έφεραν σε πιατέλες αγαπημένες συνταγές. Δεν ήταν όλα τα φαγητά τα κλασικά, δοκιμάσατε όλοι άγνωστες ως τότε συνταγές , κι όμως αυτό ήταν ένα τραπέζι γιορτής. Γιατί, τελικά, αυτό που έχει σημασία δεν είναι το μενού. Είναι η ανταλλαγή γεύσεων, εμπειριών και συναισθημάτων.