Φρυγαδέλι Λευκάδας της Αργυρώς
Για παραδοσιακό φρυγαδέλι στα κάρβουνα, πλένουμε πρώτα το συκώτι για το φρυγαδέλι μας, το στραγγίζουμε και το κόβουμε κομμάτια σαν μεγάλες μπουκιές....
ΜαγείρεψεΓια το υπέροχο πασχαλινό αρνί πατούδο,Βάζουμε πρώτα το ρύζι σε μπολ µε νερό και το αφήνουµε να σταθεί για...
ΜαγείρεψεΓια τα φρυγαδέλια ψιλοκόβουμε το συκώτι σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε σε μπολ.Προσθέτουμε το σκόρδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, το...
ΜαγείρεψεΓια την συνταγή λαµπροµεζές σε κληµατόβεργες,Πρώτα ζεματάμε σε νερό που βράζει τη συκωταριά για 10΄. Την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΚοκορέτσι ρουμελιώτικο Για το κοκορέτσι ρουμελιώτικο στα κάρβουνα, πρώτα πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά και τα έντερα.Γυρίζουμε τα αντεράκια τα μέσα έξω και τα...
ΜαγείρεψεΚάποτε, πριν από χρόνια, όταν πρωτόφαγα τζιγεροσαρμά, καλεσμένη σε κάποιο τραπέζι στη Θεσσαλονίκη, τρελάθηκα με τη νοστιμιά του. Φτιάξτε αυτόν το...
Μαγείρεψε