Βαρβάρα (ασουρέ)
Για να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΦακές άσπρες Για νόστιμες φακές άσπρες με λαχανικά, μουλιάζουμε το σιτάρι από το προηγούμενο βράδυ σε μπολ με μπόλικο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε...
ΜαγείρεψεΓια αυτή την παραδοσιακή συνταγή για κόλλυβα,βάζουμε πρώτα σε μια μεγάλη λεκάνη το βρασμένο και στεγνό σιτάρι. Ρίχνουμε στο σιτάρι...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακές κρητικές τηγανίτες Για τη συνταγή κρητικές τηγανίτες, από την προηγούμενη το βράδυ, βάζουμε το σιτάρι σε μια λεκάνη να μουλιάσει (όπως...
ΜαγείρεψεΓια τα κόλλυβα συνταγή, από το προηγούμενο βράδυβάζουμε το σιτάρι σε ένα μπολ και το καλύπτουμε με μπόλικο κρύο νερό....
ΜαγείρεψεΡιζότο με μανιτάρια νηστίσιμο Το "σιταρότο" είναι μια μοναδική νηστίσιμη συνταγή με μανιτάρια, χωρίς ρύζι, αλλά με σιτάρι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε...
Μαγείρεψε