Βαρβάρα (ασουρέ)
Για να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΗ σούπα με φακές, σιτάρι ή χοντρό πλιγούρι, μπαχαρικά και δυόσμος, δημιουργεί ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Θρεπτική vegan συνταγή με απλά υλικά...
ΜαγείρεψεΓια αυτή την παραδοσιακή συνταγή για κόλλυβα,βάζουμε πρώτα σε μια μεγάλη λεκάνη το βρασμένο και στεγνό σιτάρι. Ρίχνουμε στο σιτάρι...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακές κρητικές τηγανίτες Για τη συνταγή κρητικές τηγανίτες, από την προηγούμενη το βράδυ, βάζουμε το σιτάρι σε μια λεκάνη να μουλιάσει (όπως...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακή συνταγή για κόλλυβα από το νησί μου την Πάρο. Τα κόλλυβα είναι ένα σύμβολο μνήμης και αναγέννησης.
ΜαγείρεψεΡιζότο με μανιτάρια νηστίσιμο Το "σιταρότο" είναι μια μοναδική νηστίσιμη συνταγή με μανιτάρια, χωρίς ρύζι, αλλά με σιτάρι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε...
Μαγείρεψε