Τι είναι τα σκόρδα Τα σκόρδα αποτελούν βασικό στοιχείο στην μαγειρική. Πολλές παρασκευές ξεκινούν σοτάροντας λίγο σκόρδο, καθώς οι σκελίδες αυτού του βρώσιμου βολβού είναι πολύ γευστικές και...
Γκιούλμπασι
Για το γκιούλμπασι!Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C στις αντιστάσεις για να ψήσουμε το χοιρινό γκιούλμπασι στη λαδόκολλα. Απλώνουμε...
ΜαγείρεψεΜουσακάς με ρύζι και μανιτάρια
Μουσακάς με ρύζι και μανιτάρια απλά φανταστικός Εύκολη συνταγή μουσακά με κρέμα που θα σας πάρει τα μυαλά! Αυτός ο μουσακάς χωρίς...
ΜαγείρεψεΠατάτες ογκρατέν
Για τις πατάτες ογκρατέν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκιες baby πατάτες ή προβρασμένες για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες...
ΜαγείρεψεΚοχύλια με γέμιση σπανακόπιτας
Για τα φανταστικά κοχυλια με γέμιση σπανακόπιτας, Γίνονται με απλά βήματα και υλικά που μοσχοβολούν Ελλάδα. Για τα γεμιστα κοχυλια με γεμιση...
ΜαγείρεψεΜανιταροπιτακια
Για τα μανιταροπιτακια, ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Διαλέγουμε φρέσκα μανιτάρια για να φτιάξουμε τα μανιταροπιτακια.Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε σε...
ΜαγείρεψεCassoulet – Γαλλική φασολάδα με λουκάνικο
Το cassoulet, είναι η γαλλική εκδοχή για φασολάδα με λουκάνικο και κρέας. Για το κασουλέ (Cassoulet) γαλλική φασολάδα με λουκάνικο και κρέας,...
ΜαγείρεψεΚοτόπουλο Tikka Masala
Μια εύκολη ινδική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε! Για το κοτόπουλο Τikka MasalaΣτεγνώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Τα κόβουμε σε μικρές μπουκιές. ...
ΜαγείρεψεΚεϊμά γιαουρτλού
Για το κεϊμά γιαουρτλού, κομματιάζουμε πρώτα τις πίτες.Ψήνουμε τις πίτες για 10΄, να ροδίσουν, στους 200 βαθμούς C, σε αέρα, στη...
ΜαγείρεψεΕναλλακτικές κρέπες χωρίς αυγά
Για να φτιάξουμε τις εναλλακτικές κρέπες φούρνο με κοτόπουλο και χωρίς αυγά, αντί για την κλασική ζύμη για κρέπες, θα χρησιμοποιήσουμε για τις εναλλακτικές...
ΜαγείρεψεΜανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά
Γεμιστά μανιτάρια Πορτομπέλο Τα μανιτάρια έχουν την τιμητική τους στα γιορτινά τραπέζια. Σχεδόν σε όλα τα τραπέζια θα υπάρχει μια συνταγή με...
ΜαγείρεψεCrostini με μανιτάρια
Για να φτιάξετε τα crostini με μανιτάρια, διαλέξτε ένα ψωμί με προζύμι και κόψτε λεπτές φέτες. Τα φρέσκα μανιτάρια αφήνουν μοναδικά αρώματα...
ΜαγείρεψεΣουφλέ με κιμά και ψωμί
Για το σουφλέ με κιμά και ψωμί του τοστ, ξεκινάμε πρώτα να φτιάξουμε τη σάλτσα κιμά.Ζεσταίνουμε πλασοτέ κατσαρολα, σε μέτρια...
ΜαγείρεψεΜανιτάρια µε κονιάκ και άρωμα σκόρδου
Μανιταρια µε σκορδο και κονιάκ Ξεκινώντας τα μανιτάρια με σκόρδο, υπενθυμίζουμε πως δεν πρέπει να πλένουμε τα μανιτάρια, ιδίως τα πλευρώτους και...
ΜαγείρεψεΜακαρονάδα vegan alfredo με μανιτάρια
Για την μακαροναδα vegan alfredo με μανιτάρια, πρώτα βάζουμε τα ωμά φυστίκια σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε με ζεστό νερό. Στη...
ΜαγείρεψεΣούπα Ράμεν (Ramen) νουντλς
Αυτή η σούπα ράμεν με κοτόπουλο (ramen noodles), είναι μια εύκολη συνταγή για ένα φανταστικό γιαπωνέζικο πιάτο!Πρώτα θα μαρινάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο. Σε...
ΜαγείρεψεΜελιτζάνες στο φούρνο
Μελιτζάνες στο φούρνο με τυριά, σάλτσα ντομάτας και ζαμπόν Οι μελιτζάνες στο φούρνο από την Αργυρώ είναι ένα απολαυστικό φαγητό που μπορεί...
ΜαγείρεψεΦακές άσπρες της Αργυρώς
Φακές άσπρες Για νόστιμες φακές άσπρες με λαχανικά, μουλιάζουμε το σιτάρι από το προηγούμενο βράδυ σε μπολ με μπόλικο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε...
ΜαγείρεψεΜακαρονάδα με κολοκυθάκια και λευκή σάλτσα
Η μακαροναδα με κολοκυθακια και λευκη σαλτσα είναι μία εύκολη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Για την εύκολη μακαροναδα με κολοκυθακια...
ΜαγείρεψεΑφράτη ζύμη για πίτσα – Pizza Chicago
Η αφράτη ζύμη για πίτσα είναι η βάση για pizza Chicago. Μπαίνει σε βαθύ ταψί και έχει χοντρή και αφράτη ζύμη....
ΜαγείρεψεΠαϊδάκια αρνίσια στο τηγάνι µε σταφύλια και πετιμέζι
Για τα αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι με σταφύλια και πετιμέζι, συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Ξεκινάμε τα αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι, ζεσταίνοντας σε...
ΜαγείρεψεΚοτόπουλο cajun
Το κοτοπουλο cajun είναι μια εύκολη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε! Το κοτοπουλο με το μείγμα μπαχαρικών cajun είναι μία φανταστική συνταγή. Ο...
ΜαγείρεψεΣως γιαουρτιού
Η σως γιαουρτιού είναι μία εύκολη σάλτσα για να συνοδεύσει τα πιάτα μας. Πόσες δημιουργίες μας μπορούμε να εμπλουτίσουμε με μια σως...
ΜαγείρεψεΤζατζίκι αβοκάντο
Τζατζίκι αβοκάντο, σηκώνει πολλές παραλλαγές στα λαχανικά και ταιριάζει τέλεια με κάθε φαγητό. Άνοιξε το ψυγείο σου και εκτός από αβοκάντο...
ΜαγείρεψεΤζατζίκι από την Αργυρώ
Τζατζίκι, μια σπιτική συνταγή από την Αργυρώ απλή αλλά πεντανόστιμη! Δεν μιλάμε για ένα απλό ορεκτικό ή συνοδευτικό. Το τζατζίκι δεν λείπει...
ΜαγείρεψεSpaghetti με σολομό και σάλτσα αβοκάντο
Τα spaghetti με σολομό και αβοκαντο είναι μία εύκολη και γευστική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις. Συγκεντρώνουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε...
ΜαγείρεψεSloppy Joe
Για το Sloppy Joe, τη διάσημη εκδοχή τουαμερικάνικου burger με κιμά, συγκεντρώνουμε τα υλικά της συνταγής μας. Στη συνέχεια, για...
ΜαγείρεψεΜανιτάρια γεμιστά με τυρί
Για τα μανιτάρια γεμιστά με τυρί στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε το πόδι μανιταριών για τα μανιτάρια γεμιστά.Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με μελιτζάνα της Αργυρώς
Αυτά τα μακαρόνια με μελιτζάνα Είναι η διάσημη Ιταλική συνταγή σπαγγέτι αλά νόρμα (pasta alla norma), μακαρόνια με μελιτζάνα.Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά...
ΜαγείρεψεΠλιγούρι με λαχανικά
Για το εύκολο πιλάφι πλιγούρι με λαχανικά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά μέχρι να...
ΜαγείρεψεΡολό κιμά με πλούσια σάλτσα (Αμερικάνικο Meatloaf)
Για το ρολό κιμά με πλούσια σάλτσα, τοποθετούμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά για αρκετή ώρα, μέχρι...
ΜαγείρεψεSteak sandwich
Για το steak sandwich ετοιμάζουμε πρώτα τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Διαλέγουμε μεγάλα, κόκκινα κρεμμύδια, αφαιρούμε τις φλούδες και το πρώτο ντύμα τους. Με...
Μαγείρεψε