Προετοιμασια
Πρώτα θα τρίψουμε τα λαχανικά.
Σε ψιλό τρίφτη, τρίβουμε το καρότο και το κολοκύθι.
Σε χοντρό τρίφτη τρίβουμε το κρεμμύδι και τη ντομάτα.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές στο blender.
Για το μειγμα
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά και περιχύνουμε με το ξίδι.
Προσθέτουμε τα τριμμένα λαχανικά, ντομάτα, κρεμμύδι, κολοκύθι, καρότο, πιπεριά.
Με τα υγρα των λαχανικων γινονται πολυ αφρατα.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά ψιλοκομμένα .
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε για αρκετή ώρα τον κιμά με τα λαχανικά, μέχρι σχεδόν ν’ αλλάξει χρώμα.
Αφήνουμε τον κιμά σκεπασμένο στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πλάθουμε 5 μεγάλα κομματια και τα πατάμε ελαφρά στις παλάμες να πλατύνουν.
Ζεσταίνουμε τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία και ψήνουμε 5 λεπτά από κάθε πλευρά.