Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε βράζοντας πρώτα τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει μέχρι να γίνουν al dente.
- Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με την ψιλοκομμένη πιπερίτσα, για 1-2′, χωρίς να πάρουν χρώμα.
- Με τσιμπίδα παίρνουμε τα μακαρόνια καθώς στάζουν από την κατσαρόλα και τα ρίχνουμε μέσα στο λάδι με την πιπερίτσα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε 1 φλ. νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε προαιρετικά ψιλοκομμένο μαϊντανό και δύο τριμμένες ντομάτες.
- Ανακατεύουμε για 2′ και σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά πιάτα.