• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
69
  • 1/2 φινόκιο ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο καρότο τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
  • 1 φλ. λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γλ. χυμός λεμονιού
  • 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι
  • λίγος άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 φέτες καπνιστός σολομός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 αραβικές πίτες
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για την αραβική πίτα με σολομό

    Βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ το φινόκιο, το καρότο, το λάχανο, τον άνηθο, το χυμό και το γιαούρτι.

    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

    Ανοίγουμε στον πάγκο μας τις αραβικές πίτες και ισομοιράζουμε πάνω σε καθεμιά τους το σολομό και τη σαλάτα λαχανικών που ετοιμάσαμε.

    Έπειτα τις τυλίγουμε όπως το σουβλάκι.

    Τις τυλίγουμε σε μεμβράνη για να κρατήσουν το σχήμα τους στο ψυγείο ή τις τρώμε αμέσως.

    Δείτε εδώ τη συνταγή μου για να φτιάξετε σπιτικές αραβικές πίτες με τα χεράκια σας!

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται