Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι, στο ελαιόλαδο, ροδίζουμε τα κομμάτια του αρνιού από όλες τις πλευρές για λίγα λεπτά.
Τα τοποθετούμε σε μικρό πυρίμαχο σκεύος ή σε μικρό ταψί.
Στο ίδιο ελαιόλαδο προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ολόκληρο το σκόρδο για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά, ίσα να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, πασπαλίζουμε με το κάρυ και το κύμινο και τέλος ρίχνουμε την ντομάτα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε να βράσουν 5΄ και περιχύνουμε τη σάλτσα κρεμμυδιών στο αρνί.
Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 1 ώρα και 15΄.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 25΄, μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του.