Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε πρώτα και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας το αρνάκι.
- Καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα ανακατεύουμε μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
- Με μαχαίρι κάνουμε μικρές σχισμές στο κρέας και μπήγουμε τα σκόρδα σε διάφορα σημεία.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι το κρέας καλά από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε στο κέντρο της λαδόκολλας.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το τυρί.
- Τυλίγουμε καλά το κρέας στη λαδόκολλα, σαν πακέτο και δένουμε με σχοινί.
- Βάζουμε το πακέτο σε ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε χαμηλή θερμοκρασία στους 160°C για 2,5 ώρες μέχρι σχεδόν να λιώσει το κρέας.