Εκτέλεση
Πλένουμε πρώτα και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας το αρνάκι.
Καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα ανακατεύουμε μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Με μαχαίρι κάνουμε μικρές σχισμές στο κρέας και μπήγουμε τα σκόρδα σε διάφορα σημεία.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι το κρέας καλά από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε στο κέντρο της λαδόκολλας.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το τυρί.
Τυλίγουμε καλά το κρέας στη λαδόκολλα, σαν πακέτο και δένουμε με σχοινί.
Βάζουμε το πακέτο σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε χαμηλή θερμοκρασία στους 160°C για 2,5 ώρες μέχρι σχεδόν να λιώσει το κρέας.