Για το cheeseburger
Ετοιμάζουμε το bbq μας, λαδώνοντας τη σχάρα.
Βάζουμε τον κιμά για το cheeseburger της Αργυρώς σε μπολ.
Βρέχουμε τα χέρια με νερό και χωρίζουμε το μίγμα σε 6 μέρη.
Πλάθουμε 6 burger με πάχος 2 ½ εκ.
Δεν πιέζουμε τον κιμά για να γίνουν αφράτα τα burger, όσο λιγότερο τα ζυμώνουμε τόσο το καλύτερο.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι γύρω-γύρω και πατάμε βαθούλωμα με τo δάχτυλο στο κέντρο κάθε burger.
Βάζουμε τα burger στη σχάρα με το βαθούλωμα προς τα πάνω και ψήνουμε 4-5′ κάθε πλευρά γυρνώντας τα μόνο μια φορά.
Τα τελευταία δυο λεπτά του ψησίματος ακουμπάμε από μια φέτα τυρί πάνω σε κάθε burger να λιώσει.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και με τη κομμένη πλευρά τα ακουμπάμε στην σχάρα για 2′.
Για το σερβίρισμα
Βάζουμε το burger στο ψωμί και από πάνω τα λαχανικά.
Σκεπάζουμε το burger με το ψωμί και σερβίρουμε σε ξύλινο δίσκο με μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.
Σπιτικό fast food που θα σας συναρπάσει και θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα!
Δοκιμάστε τις συνταγές και απολαύστε τες με την παρέα σας ή την οικογένειά σας!
Συνοδεύουμε το cheeseburger της Αργυρώς με αγγουράκια τουρσί και πατάτες τηγανητές.