Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Ταψί
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Video
Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε πρώτα τα μπισκότα.
- Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι να λιώσει.
- Ανακατεύουμε τα δύο υλικά να ενωθούν καλά και στρώνουμε σε ένα ταψί νούμερο 24 τη βάση του τσιζκέικ.
- Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε την κρέμα του τσιζκέικ.
- Χτυπάμε την φυτική σαντιγί μόνη της να πάρει λίγο όγκο και στη συνέχεια, ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ.
- Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια πλούσια κρέμα.
- Απλώνουμε την κρέμα μας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει.
- Όταν παγώσει καλά, στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.
ΜΥΣΤΙΚΟ
- Μην κόψετε το cheesecake αν δεν σταθεροποιηθεί η κρέμα του.
- Αυτή η συνταγή για εύκολο τσιζκέικ με γιαούρτι, ζαχαρούχο είναι πολύ εύκολη αλλά θέλει χρόνο για να παγώσει και να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
- Μπορείτε να γαρνίρετε το έτοιμο cheesecake με μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα ή και με φρέσκα κόκκινα φρούτα, ή και τα δύο.
- Μπορείτε να σερβίρετε το τσιζκέικ και με γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ