Για το μείγμα
Χτυπάμε πρώτα σε μεγάλο μπολ (ή σε πυρίμαχο σκεύος) τα αυγά πολύ καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός να φουσκώσουν για μερικά λεπτά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά, το πιπέρι, το φρέσκο δυόσμο και το βούτυρο.
Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα για κέικ.
Βουτυρώνουμε ταψί νούμερο 30 ή 32 και αδειάζουμε το μίγμα.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 170°C για 45 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει η επιφάνεια.