Για την κρεμμυδόπιτα με φέτα
Καθαρίζουμε πρώτα τα κρεμμύδια και κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σε μέτρια φωτιά τα αφήνουμε να μαραθούν ανακατεύοντας τακτικά χωρίς να πάρουν χρώμα για περίπου 20 λεπτά να μαλακώσουν.
Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Προσθέτουμε τη φέτα, τα χτυπημένα αυγά, το σχοινόπρασο, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε λαδωμένο ρηχό ταψί για πίτα Νο.36 απλώνουμε 6 φύλλα ακτινωτά, να προεξέχουν οι γωνίες για να καλυφθεί η επιφάνεια του ταψιού.
Ραντίζουμε κάθε φύλλο με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Απλώνουμε ομοιόμορφα τη μισή γέμιση.
Στρώνουμε δύο φύλλα ζαρωμένα ενδιάμεσα και απλώνουμε την υπόλοιπη γέμιση.
Γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων πάνω στην πίτα.
Στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα σουρωτά να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της πίτας, ραντίζοντάς τα με λίγο ελαιόλαδο.
Χαράζουμε σε κομμάτια, ραντίζουμε με λίγο νερό με τα δάχτυλα για να μη σηκώνεται το φύλλο με το ψήσιμο, περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε την κρεμμυδόπιτα στους 180°C στις αντιστάσεις για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο.