Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει.
- Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- Τώρα το μείγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.
- Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, γιατί το μείγμα αραιώνει και πιτσιλάει.
- Τέλος, προσθέτουμε τη βανίλια.
- Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει.
- Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5′, σε δυνατή ταχύτητα.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ
Μαθε τα μυστικα για : Παγωτό χωρίς παγωτομηχανή
Tips
- Όσες περισσότερες φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία (προτείνω 2-3 φορές) τόσο πιο αφράτο θα είναι στο τέλος το αποτέλεσμα.
- Δώστε στο εύκολο παγωτό βανίλια, όποια γεύση σας αρέσει. Για παράδειγμα, προσθέστε καλής ποιότητας κακάο ή τρίμμα σοκολάτας ή πουρέ φρέσκων φρούτων και απλά χτυπήστε τα με το μίξερ στο μείγμα.