Καλαμποκόψωμο

Μυρωδάτο καλαμποκόψωμο φούρνου με γλυκιά και γεμάτη γεύση. Εύκολη συνταγή, έτοιμη σε 25 λεπτά! Ιδανικό συνοδευτικό ή σνακ για κάθε στιγμή.

Εύκολη
0:35

10 λεπτά

25 λεπτά

καλαμποκοψωμο

Υλικά

Εξοπλισμός

Ταψί

Ταψί

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC.
  2. Για να ψήσουμε το καλαμποκόψωμο σωστά, βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι 25 εκ. και το βάζουμε στον φούρνο να ζεσταθεί καλά, μέχρι να κάψει.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά: άλευρα, μπέικιν πάουντερ, σόδα, αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
  4. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι και το γάλα, και προσθέτουμε το μείγμα στα στερεά υλικά.
  5. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
  6. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι και αδειάζουμε το μείγμα στο καυτό ταψί.
  7. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
  8. Αφήνουμε να γίνει χλιαρό και το κόβουμε σε κομμάτια.
  9. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Μπομπότα

Απόρρητο