Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι.
Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και σοτάρουμε για 5΄-6΄, να αλλάξει το χρώμα της.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄-6΄.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος light και το θυμάρι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουμε το φαγητό και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄, μέχρι να μείνει με ελάχιστη σάλτσα και να ρουφήξει τα υγρά του.
Σερβίρουμε με το πιλάφι.