Για το σπιτικό ζαμπόν
Ανάβουμε πρώτα τα κάρβουνα και τα αφήνουμε να χωνέψει η φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υγρά υλικά: τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στεγνά υλικά για το σπιτικό ζαμπόν : ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, καγιέν, σκόρδο.
Αλείφουμε με τα χέρια το μίγμα μουστάρδας και λαδιού σε όλο το στήθος καλά.
Πασπαλίζουμε τα στερεά υλικά σε όλη την επιφάνεια της γαλοπούλας.
Την ακουμπάμε στη σχάρα, στην πλευρά που είναι κενή από κάρβουνα.
Θα σιγοψηθεί από τη ζέστη που έρχεται από το σημείο της εστίας για 2,5 ώρες.
Λιώνουμε το βούτυρο με το μέλι και αφού περάσουν 2,5 ώρες την αλείφουμε με το μισό γλάσο.
Ψήνουμε για 15 λεπτά επιπλέον.
Καλύπτουμε με το υπόλοιπο γλάσο.
Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
Μπήγουμε ένα μυτερό μαχαίρι στο πιο παχύ σημείο και αν το υγρό που βγαίνει είναι διάφανο τότε έχει ψηθεί.
Αν το BBQ έχει καπάκι, το μισοκλείνουμε.
Αλλιώς σκεπάζουμε με αυτοσχέδιο καπάκι.
Όταν ψηθεί την αφήνουμε σκεπασμένη για 20 λεπτά να ανακτήσει τα υγρά της.
Την κόβουμε σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε.