Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό, μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 με 6 λεπτά
- Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί.
- Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει μόνο με το λάδι του.
- Το σερβίρουμε ζεστό.