Για τη γέμιση
Σοτάρουμε τον κιμά στο λάδι να ροδίσει γύρω στα 6′.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και σοτάρουμε για άλλα 5′.
Βάζουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τον πελτέ και τα μυρωδικά σοτάρουμε ανακατεύοντας για ένα λεπτό.
Σβήνουμε με το κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε να βράσει για 15′-20′ να πιει τα υγρά του.
Αποσύρουμε το σκεύος και αφήνουμε για 5′ να πέσει η θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τους κρόκους και το τυρί και ανακατεύουμε
Γεμίζουμε τα ζυμαρικά με κουταλάκι η με τα δάχτυλα.
Για την κρέμα
Βάζουμε το γάλα, το κορν φλαουρ, το βούτυρο, μοσχοκάρυδο σε μια κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε πριν ζεσταθεί το γάλα.
Αφήνουμε να δέσει ανακατεύοντας και αλατοπιπερώνουμε στο τέλος.
Αποσύρουμε και αφήνουμε λίγα λεπτά να πέσει η θερμοκρασία.
Προσθέτουμε το αβγό, γιαούρτι και το τυρί και ανακατεύουμε με σύρμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC.
Ψήσιμο – Χρόνος Ψησίματος
Βάζουμε μια κουταλιά τριμμένη ντομάτα σε πυρίμαχο σκεύος.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές κρέμα.
Βάζουμε επάνω τα κανελόνια.
Καλύπτουμε με την υπόλοιπη τριμμένη ντομάτα και την υπόλοιπη κρέμα.
Σκεπάζουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 30′.
Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να ροδίσει η επιφάνεια για 15′ περίπου.