• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 15 λεπτά
133

Υλικά

  • Μερίδες 20 τεμ.
  • 2 φλ. ινδοκάρυδο
  • 2 αυγά
  • 1 φλ. ζάχαρη
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Καρύδες

    Καρύδες από την Αργυρώ

    • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τις καρύδες καλά, να ενωθούν σε ζύμη.
    • Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγη καρύδα να σφίξει.
    • Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
    • Τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 15′ να ροδίσουν ελαφρά.

    Αν θέλετε ένα εύκολο γλυκό κέρασμα με ινδοκάρυδο, τέλεια είναι και η παρακάτω συνταγή

    https://www.argiro.gr/recipe/kerasmata-indokarudo-kai-kerasi/

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται