Καρύδες
Καρύδες από την Αργυρώ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τις καρύδες καλά, να ενωθούν σε ζύμη.
- Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγη καρύδα να σφίξει.
- Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
- Τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 15′ να ροδίσουν ελαφρά.
Αν θέλετε ένα εύκολο γλυκό κέρασμα με ινδοκάρυδο, τέλεια είναι και η παρακάτω συνταγή
https://www.argiro.gr/recipe/kerasmata-indokarudo-kai-kerasi/